Tervetuloa Ruissalojuoksuihin 2018!

Ruissalojuoksut järjestetään 46. kerran lauantaina 22.syyskuuta 2018.

Tutustu huolella tapahtuman alustavaan osanottajan oppaaseen.

HUOM! Alla on vuoden 2017 osanottajan opas!

INFO 2018 (alustava, muutokset mahdollisia)

Ruissalojuoksut järjestetään lauantaina 22. syyskuuta 2018. Tapahtuma-alue sijaitsee Turun Ruissalossa, Saaronniemen leirintäalueella. Osallistujien pysäköintialue on Ruissalon sillan vieressä, ja alueelta on bussikuljetukset tapahtuma-alueelle kello 10.30−13.30 välillä, sekä paluu aina 18.15 asti. Bussikuljetuksilla tapahtuma-alueelle pääsevät myös yleisö ja kannustusjoukot. 

Ruissalojuoksujen matkavaihtoehdot ovat puolimaratonin mittainen Ruisrääkki ja kymmenen kilometrin mittainen Ruisriikki. Netti-ilmoittautuminen suljetaan torstaina 14.9. klo 23.59. Sen jälkeen jälki-ilmoittautuminen tapahtuu tapahtumakansliassa. 

Tapahtumakanslian puhelinnumero: 0440-627973.

Tapahtuma-aikataulu:

Perjantai 21.9. 
14.00−20.00 Tapahtumakanslia avoinna Stockmannin urheiluosastolla tavaratalon kolmannessa kerroksessa

Lauantai 22.9
11.00−13.30 Tapahtumakanslia avoinna tapahtuma-alueella Ruissalon Saaronniemessä Villa Saarossa. Ennakkoon ilmoittautuneiden numeroiden jako päättyy 13.30 ja jälki-ilmoittautuminen 13.00. 

14.00 LÄHTÖ 10 km Ruisriikki
14.20 LÄHTÖ puolimaraton Ruisrääkki
17.20 Maali suljetaan (juoksuaika 3h)

Ajanotto:

Ruisriikillä ja Ruisrääkillä käytetään ajanottoon numerolappuun kiinnitettyä mikrosirua, joka takaa jokaiselle juoksijalle tarkan nettoajan lähtöviivalta maaliin. Virallinen tulosluettelo julkaistaan bruttoaikojen mukaisessa järjestyksessä. Numerolappua ei tarvitse palauttaa juoksun jälkeen.

Ensiapu

Ensiavusta Ruissalojuoksuissa vastaa Mehiläinen. Ensiapupisteet ovat tapahtuma-alueella ja jokaisella juoma-asemalla.

Huolto

Reitillä on useita juoma-asemia ja maalissa ruokahuolto.

Juoma-asemat

Juoma-asemat ovat 10 kilometrin matkalla 3.2 ja 6.9 kilometrin kohdilla.

Puolimaratonilla 4.6, 9.5, 12.2, 14.4 km:n ja 18 km:n kohdilla. Juomapisteillä on tarjolla vettä sekä Maxim-urheilujuomaa, makuna Orange-lemon.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista tapahtumakansliassa perjantaina 21.9. kello 14−20 Stockmannin urheiluosastolla tavaratalon kolmannessa kerroksessa ja lauantaina 22.9. kello 11−13 tapahtuma-alueella Ruissalon Saaronniemessä.

Tulokset

Tulokset päivittyvät reaaliajassa UltimateSport Servicen sivuille. 
Tuloksiin pääset tästä.

Jänikset

Ruissalojuoksujen jäniksinä ovat Vauhtisammakkon Juoksukoululaiset. Tavoiteajat ilmoitetaan myöhemmin.

Kuvaus

Tapahtuman järjestäjällä on oikeus käyttää tapahtumassa ottamiaan kuvia omassa viestinnässään ja markkinoinnissaan.

Lähtö ja maali

Molempien matkojen lähtö ja maali sijaitsevat tapahtuma-alueella, joka on Ruissalon Saaronniemen leirintäalueella.

Numeroiden jako

Osanottajapaketti on noudettavissa tapahtumakansliasta. Pakettiin kuuluu osanottajanumero ja hakaneulat. Ajanottoon tarvittava mikrosiru on kiinnitetty numerolapun takapuolelle.

Osanoton peruutus

Jos osallistuja on maksanut peruutusturvamaksun, osanotto voidaan siirtää ensi vuoteen lääkärintodistusta vastaan. Katso ohjeet tästä.

Pysäköinti

Osallistujien pysäköintialueena toimivat Pahaniemen sillan ja Ruissalon sillan väliset merkatut alueet. Pysäköintialueelta on maksuton bussikuljetus tapahtuma-alueelle alkaen kello 10.30. Bussi lähtee parkkialueelta vartin välein ja 11.30–13.30 välisenä aikana noin viiden minuutin välein. Katso aikataulut tästä. Tutustu Fölin tehostettuihin aikatauluihin Ruissalojuoksut-tapahtumapäivänä tästä.

Palkinnot

Kokonaiskilpailussa palkitaan kolme parasta ja ikäluokkasarjoissa kolme parasta. Kaikki maaliin juosseet saavat lisäksi osallistujamitalin. Lisäksi Ruisriikin ja Ruisrääkin kokonaiskilpailun kolme parasta miestä ja naista palkitaan M&M Kuntotalon lahjakorteilla.

Peseytyminen ja vaatesäilytys

Ruissalojuoksujen vaatesäilytys sijaitsee tapahtuma-alueella ulkotiloissa. Vaatesäilytyksen läheisyydessä on myös varusteidenvaihtoteltat. Saaronniemen leirintäalueen rantasaunat ovat juoksijoiden käytössä. Pesutilat ovat rajalliset, joten ruuhkaan on hyvä varautua.

Reitti

Kaikkien matkojen reitit kulkevat Ruissalon saaressa. Katso 10 km reitti tästä ja puolimaratonin reitti tästä.

Sarjat

Ruisriikillä ja Ruisrääkillä sarjat määräytyvät kuluvan vuoden joulukuun 31. päivän iän mukaan. Mikäli syntymäaikaa ei ole ilmoitettu, on sarja kokonaiskilpailu. Kymppi ja puolimaraton: Miehet kokonaiskilpailu, miehet ikäryhmittäin (40-45-50-55-60-65-70+), Naiset kokonaiskilpailu sekä naiset ikäryhmittäin (40-45-50-55-60+). Lisäksi nuorten sarjat 10 kilometrin matkalla: M/N 19v, M/N 17v, P/T 15v.

Suoritusaika

Maksimisuoritusaika on 3 tuntia. 
Maali suljetaan 17.20.

Ruissalojuoksut järjestää

Yhteistyössä

            

                  

Juoksuaika-tapahtumat: Event Consulting Turku Oy
info@paavonurmisports.fi, 044-5678256
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.